Pixelated a phpBB Template by SkaidonDesigns
 
Kaktusan Corp. Support Area Forum Index
www.kaktusancorp.com
www.cheapestadultscripts.com
Play with the Best, be the Best!
Gallery Scraper
FAQ
Search
Memberlist
Usergroups
Profile
Log in to check your private messages
Log in

The Mightiest Webmaster Solutions Ever
Blogs Organizer
Blogs Organizer
Cheapest Web Software
Cheapest Web Software
Blogs Automater
Blogs Automater
Cheapest Adult Scripts
Cheapest Adult Scripts

Haven't registered yet? Do it here now!
BO question...
Goto page Previous  1, 2
 
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Site Organizer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
goodspirit



Joined: 22 Nov 2007
Posts: 27

PostPosted: Thu Dec 06, 2007 8:52 pm    Post subject: Reply with quote
Ok, I have all my posts there now...and only problem that we left is that link trades...do you have any idea what should I do with that? When I try to add multiple link trade I still can't get result that I need...I still don't see link trade which I added...any idea?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Fri Dec 07, 2007 12:11 am    Post subject: Reply with quote
the linktrade problem does not exist. As you see i have added the KAKTUSAN linktrade to your blog, and i used the multiple categories way, and it appeared fine on the blog. Read couple of posts above to see the problem, as is explained its from your linking codes being old..
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
goodspirit



Joined: 22 Nov 2007
Posts: 27

PostPosted: Fri Dec 07, 2007 12:29 am    Post subject: Reply with quote
I know that you did that but that was on blog that I made few days before...

try to look into those blogs:

http://teen-amber.xxxgalxxx.com/
http://18-pussy-club.xxxgalxxx.com/
http://angels2sluts.xxxgalxxx.com/

They should have Sasha Blonde / http://sasha-blonde.biz/ there but that link is not there... I tried to add that link one by one to all those blogs but I get same result...
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Fri Dec 07, 2007 12:57 am    Post subject: Reply with quote
i am telling you, your blog linking files are mixed up, and if you do a read on the post where i explained the problem, you will see i shown you a test with old blog, not with just new one.

just went and added a new linktrade with multiple cateogires for the blog http://18-pussy-club.xxxgalxxx.com/
with title KAKTUSAN CORP
when i visit your blog:
http://18-pussy-club.xxxgalxxx.com/
nothing i get.
whet i visit its actual file at:
http://xxxgalxxx.com/bo/boblogs/blog154.php

trade is there. So that says that your blogs linking files are old mixed up ones and they don't read from the proper place, or as i told you that they could be mixing up because you have subdomain and subdirectory with same names, and your host seem to treat them as same stuff.
also you have lots of trades list, so you might need to increase the %%LINKTRADES,100% variable in your templates.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
goodspirit



Joined: 22 Nov 2007
Posts: 27

PostPosted: Mon Dec 10, 2007 11:13 am    Post subject: Reply with quote
new problem...I can't post on my blogs... I tried to make some posts on:

http://18-pussy-club.xxxgalxxx.com/
http://teen-amber.xxxgalxxx.com/
http://anal-fuck.xxxgalxxx.com/
http://andrew.xxxgalxxx.com/


and I can see those posts in post section but they are not on my blogs. I tried to wait and I did (3 days) and still no new posts on my blogs... Look, I know that your scripts work fine and all about that link trade and this is something with MySQL communication with script but if you know, just please tell me what I should ask or request from my host support to do... I really don't know what to do any more... This is nightmare! Sad
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Mon Dec 10, 2007 4:38 pm    Post subject: Reply with quote
not all of your files are chmod to 777 or atleast 666. I told you to chmod everything in "bocategories , boposts, boblogs, bomaps, bofeeds" to 777 or 666.

after the whole screw up i see one new post for http://18-pussy-club.xxxgalxxx.com/
i just went by ftp and chmoded to 666 the file for that blog, which is blog154.php and then rebuilded the blog and it is fine as you see in http://xxxgalxxx.com/bo/boblogs/blog154.php

the http://18-pussy-club.xxxgalxxx.com/ is reading from somewhere else, i told you the linking files for most of your blogs are messed up, so you need to update them.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
goodspirit



Joined: 22 Nov 2007
Posts: 27

PostPosted: Mon Dec 10, 2007 8:57 pm    Post subject: Reply with quote
Hehehe...I learned something today... The problem was that I didn't know if I change full folder to 777, those files who are in that folder don't do the same... I could do that on HostGator server (when I change all folder to 777, all files into that folder do the same) but here I need to change file by file... And I also fix that link trade problem with that 777... Ok, it looks like I have full operative BO right now Smile (knocking on the wood)...

Thanks for everything man...
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
goodspirit



Joined: 22 Nov 2007
Posts: 27

PostPosted: Thu Dec 13, 2007 8:23 pm    Post subject: Reply with quote
I did same thing with 777 and all that in my SO and I still have that thumb making problem there...I can't add any new galleries there (all other functions work fine)...
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Fri Dec 14, 2007 1:46 am    Post subject: Reply with quote
which thumb problem? the one that you see something like chinese when you thumbnail a gallery? Well i told you thats host problem. somewhere in their php settings about curl library..
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
goodspirit



Joined: 22 Nov 2007
Posts: 27

PostPosted: Fri Jan 11, 2008 6:41 pm    Post subject: Reply with quote
Hey man... my host support asked me what curl libraries I need to have on my host?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Fri Jan 11, 2008 6:46 pm    Post subject: Reply with quote
hi there, you just need the php curl library
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Site Organizer All times are GMT
Goto page Previous  1, 2
Page 2 of 2

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group


 
phpBB Template designed by SkaidonDesigns