Pixelated a phpBB Template by SkaidonDesigns
 
Kaktusan Corp. Support Area Forum Index
www.kaktusancorp.com
www.cheapestadultscripts.com
Play with the Best, be the Best!
Cheapest Web Software
FAQ
Search
Memberlist
Usergroups
Profile
Log in to check your private messages
Log in

The Mightiest Webmaster Solutions Ever
Cheapest Adult Scripts
Cheapest Adult Scripts
Kaktusan Cash
Kaktusan Cash
Porn Blog Space
Porn Blog Space
Blogs Automater
Blogs Automater

Haven't registered yet? Do it here now!
Cannot get "so-install.php" to run

 
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Site Organizer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bobsessed
Guest





PostPosted: Sun Apr 17, 2005 3:08 pm    Post subject: Cannot get "so-install.php" to run Reply with quote
Morning

I think I am have problems with permission settings on the files. Both of my host providers do not allow any file with a 777 attribute to run.
When I change the attribute to 700, I just get a blank page after I type in the URL.
Any suggestions?
Back to top

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Sun Apr 17, 2005 4:14 pm    Post subject: Reply with quote
huh, thats pretty strange..

well, try making the chmod to 666, i think that should work. If not notify me again and i will think again over this problem..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
Bobsessed
Guest





PostPosted: Sun Apr 17, 2005 5:06 pm    Post subject: so-install.php Reply with quote
Morning

I changed soinfo.inc.php to 666 and nothing changed.
I changed soinfo.inc.php to 766 and I get the following error message

"Fatal error: Incompatible file format: The encoded file has format ID 2003120701, whereas the Optimizer can read up to 2002062301 in /home/denier56/denier56.protgp.com/docs/so/so-install.php on line 0"

As it stands right now, I have the following files set to:

soinfo.inc.php 766
so-install.php 766
sohtml dir 766
so dir 755

Thanks
Bob Paul
Back to top

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Mon Apr 18, 2005 1:08 pm    Post subject: Reply with quote
Huh man, the problem comes that the Zend Optimizer on your server is pretty old version, while my script is encoded with new one. You are on Pro TGP hosted, right? I am using them too, and had no problems with the Zend Optimizer. Maybe your server older one.. So could you just ask the support to update their Zend Optimizer on your server. After that i think everything should be fine..

Notify me with any progress or future problems..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
Bobsessed
Guest





PostPosted: Tue Apr 19, 2005 10:23 pm    Post subject: Got the script to run Reply with quote
Afternoon Kaktus

My host provider upgraded their version of Zend Optimizer and everything works fine.
Thanks for your patience.

Bobsessed
Back to top

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Wed Apr 20, 2005 6:37 pm    Post subject: Reply with quote
i'm glad it worked for you, keep me informed if you have more problems..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Site Organizer All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group


 
phpBB Template designed by SkaidonDesigns