Pixelated a phpBB Template by SkaidonDesigns
 
Kaktusan Corp. Support Area Forum Index
www.kaktusancorp.com
www.cheapestadultscripts.com
Play with the Best, be the Best!
Cheapest Web Software
FAQ
Search
Memberlist
Usergroups
Profile
Log in to check your private messages
Log in

The Mightiest Webmaster Solutions Ever
Blogs Automater
Blogs Automater
Plug Rush
Plug Rush
Special Offers
Special Offers
Blogs Organizer
Blogs Organizer

Haven't registered yet? Do it here now!
Error running bo-install.php

 
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Blogs Organizer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Wed Jan 04, 2006 2:44 am    Post subject: Error running bo-install.php Reply with quote
I've installed many scripts that were far more complex than this, so I was very surprised when I got the following message:

Fatal error: Unable to read 13360 bytes in /home/various/public_html/bo/bo-install.php on line 0

Not sure what's going on, CHMODs are all correct, files uploaded in Binary mode, etc. Help?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
RWakefield
Guest





PostPosted: Wed Jan 04, 2006 10:54 pm    Post subject: ... Reply with quote
I think that is because you need to upload all the files as 'binary' - your ftp program will probably default to 'auto' and upload the php files as ascii.

I had the same thing when I installed, uploading in binary fixed it.
Back to top

Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Wed Jan 04, 2006 10:56 pm    Post subject: Re: Error running bo-install.php Reply with quote
pml wrote:


Not sure what's going on, CHMODs are all correct, files uploaded in Binary mode, etc. Help?


Nope, that's not it... but thanks for trying! Smile
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 11:00 am    Post subject: Reply with quote
you didn't upload the files in BINARY mode. Make sure it uploads in BINARY!

LEt me know on more problems..
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 7:39 pm    Post subject: Reply with quote
I did upload in binary. Absolutely, positively, FORCED BINARY mode.

I am using Flash FXP, are you aware of there being any issue with its binary mode?? Trust me, it was set to BINARY for sure.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Fri Jan 06, 2006 9:29 pm    Post subject: Reply with quote
sorry man, the error:
Fatal error: Unable to read 13360 bytes in /home/various/public_html/bo/bo-install.php on line 0

is caused only from files not being uploaded in binary. Maybe the ftp client is buggy with it..If problems, hit me up on PM or email with your ftp info and i will upload quickly for you..

Thanks!
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 2:14 am    Post subject: Reply with quote
Wow, weird... I'll double check and try again, maybe with a different client. Flash FXP totally rocks in every way, I'd be shocked if this was somehow buggy with it... but whatever, I'll PM you if I need help. Thanks!
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 4:45 am    Post subject: Reply with quote
Well this sucks. It appears to be an issue with FlashFXP! No matter what I do, it ALWAYS transfers everything in ASCII, even if it's set to Binary ONLY. I can see it in the log, it switches to ASCII for every single file. Bizarre. I'm going to try another client now, I'm betting it'll work just fine.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 5:40 am    Post subject: Reply with quote
OK, this is totally pissing me off. I used CuteFTP this time, and despite it saying all files were uploaded in Binary, I still get this error!

Fatal error: Unable to read 13360 bytes in /home/various/public_html/blog-organizer/bo-install.php on line 0

What the heck is going on? Did I get a corrupt download somehow or something weird like that?

I guess I need your help at this point... PMing you info now. Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 9:46 am    Post subject: Reply with quote
okay man you are done. I uploaded without any problems from the first time.
Just contact now your host to make available "wget" and then fill out the install form. Let me know on more problems.

Thanks!
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 10:57 am    Post subject: Reply with quote
Great, thanks. Still wish I know why two different FTP clients could not upload correctly for me, but... maybe I'll never know. Just worried that if I ever need to reinstall and you're not readily available, I'll be in trouble. Oh well, guess I'll just cross my fingers.

Thanks again!
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 11:07 am    Post subject: Reply with quote
I still get the same error message now. Is it because "wget" is not installed? Has that maybe been the problem all along?

Maybe my uploads actually were fine after all?

I'll ask the host about wget.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 4:48 pm    Post subject: Reply with quote
your script pages now load fine, just there is no "wget" installed properly and the install file warns you that. Ask your host to instal wget and make it available for php scripts to use it.

Let me know..
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 4:50 pm    Post subject: Reply with quote
About your upload problem, in the past i was using a ISP that had some weird settings, forcing all uploads in ASCII mode, it might be from that. As i told you i didn't have any problem uploading properly in BINARY mode from the first time on your server...
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 4:55 pm    Post subject: Reply with quote
Well, I would think that if it was the ISP globally forcing all transfers into ASCII, then every time I ever uploaded any images or other binary material, I would have had problems. This is the first and only time I've ever had a problem like this, so... I don't really know how to explain it. Very very strange.

Maybe once wget is active everything will work... I don't get an error message about wget though, just the same error message as before. Who knows... thanks much for all your help though!
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Sat Jan 07, 2006 6:39 pm    Post subject: Reply with quote
Just contacted my host, and I'm told that wget is already enabled.

So, now what?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Sun Jan 08, 2006 11:40 am    Post subject: Reply with quote
well, i still see the install file can't find wget. Can you ask your host where it is installed (the full path) to the wget, and is it made so that php scripts can access it.

Thanks!
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
pml



Joined: 04 Jan 2006
Posts: 11

PostPosted: Tue Jan 10, 2006 2:26 am    Post subject: Reply with quote
OK, I've been told the path is /usr/bin/wget

Does that help?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Tue Jan 10, 2006 11:15 am    Post subject: Reply with quote
huh i just checked on your server and wget is really available, but not sure why BO can't find it..maybe the config of your server is kinda strange. Anyways, to make BO running there will be little more work in this case:
1) Fill the install form to install the script.
2) With phpmyadmin or direct access to the BO mysql database, the field "wget_path" in table bosettings must be set manually to "/usr/bin/wget"
3) You will need manually to set the 2 necessary cronjobs.

Let me know if you need more help with these stuff.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Blogs Organizer All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group


 
phpBB Template designed by SkaidonDesigns