Pixelated a phpBB Template by SkaidonDesigns
 
Kaktusan Corp. Support Area Forum Index
www.kaktusancorp.com
www.cheapestadultscripts.com
Play with the Best, be the Best!
Special Offer
FAQ
Search
Memberlist
Usergroups
Profile
Log in to check your private messages
Log in

The Mightiest Webmaster Solutions Ever
Gallery Scraper
Gallery Scraper
Plug Rush
Plug Rush
Blogs Automater
Blogs Automater
Porn Blog Space
Porn Blog Space

Haven't registered yet? Do it here now!
Feed Error

 
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Gallery Scraper
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Bradski



Joined: 30 Sep 2008
Posts: 5

PostPosted: Tue Oct 21, 2008 7:04 pm    Post subject: Feed Error Reply with quote
Not sure if this is due to GS or not but just in case.

I use galleries primarily from CCBill sponsors but do use one NATS sponsor and every feed that I create using this NATS sponsor displays properly when I view the feed created at the GS dashboard but when I import the feed into my blog using FeedWordpress plugin I get this error when viewing the sites feed after importing.

Quote:
A semi colon character was expected.
Line: 26 Character: 118

guid isPermaLink="false">http://nats.sponsor.link</guid>


I left the < before guid out so error message would display in this post. This happens with all galleries from this sponsor, same line and character numbers just a different gallery link.

Any input would be greatly appreciated
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
Bradski



Joined: 30 Sep 2008
Posts: 5

PostPosted: Tue Oct 21, 2008 7:53 pm    Post subject: Reply with quote
I viewed the code of the imported feed at the sites where I get the error and it appears that the & is not being changed to &amp; in the guid permalink, the NATS gallery link. Is this something caused by GS?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Wed Oct 22, 2008 5:17 pm    Post subject: Reply with quote
hm, should be working fine. never had problems myself nor reported ones with any kind of sponsors, especially nats. Looks like problem in the feedwordpress itself, since its known to be buggy.

anyways, pm me url to the feed so i can check it out myself and also tell me what version of GS you are on.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
Bradski



Joined: 30 Sep 2008
Posts: 5

PostPosted: Wed Oct 22, 2008 5:44 pm    Post subject: Reply with quote
Yup, it was a problem with feedwordpress.

I switched to wp-o-matic and everything is working properly now. I didn't figure it was GS cuz your scripts have always been well written and rock solid! I was just dreading the though of switching my syndication plugin on dozens of blogs Crying or Very sad

Thanks for the reply and offer for help!!
Back to top
View user's profile Send private message

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Gallery Scraper All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group


 
phpBB Template designed by SkaidonDesigns