Pixelated a phpBB Template by SkaidonDesigns
 
Kaktusan Corp. Support Area Forum Index
www.kaktusancorp.com
www.cheapestadultscripts.com
Play with the Best, be the Best!
Special Offer
FAQ
Search
Memberlist
Usergroups
Profile
Log in to check your private messages
Log in

The Mightiest Webmaster Solutions Ever
Special Offers
Special Offers
Gallery Scraper
Gallery Scraper
Blogs Automater
Blogs Automater
Rocket Pinger
Rocket Pinger

Haven't registered yet? Do it here now!
GS Feed does not work in BO

 
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Gallery Scraper
View previous topic :: View next topic  
Author Message
jibstar1uk



Joined: 06 Sep 2007
Posts: 6

PostPosted: Thu Sep 06, 2007 8:27 pm    Post subject: GS Feed does not work in BO Reply with quote
I used GS to create this feed, www. jstarworld .c o m/gs/feeds/feed1.xml

However when I use this in BO, it doesnt pick it up, yet other sponsor feeds are picked up and posted without a problem.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Thu Sep 06, 2007 8:53 pm    Post subject: Reply with quote
well, i see 2 problems with that feed.

First, there is no short description imported for those galleries, and script has nothing to put in the title tag for the entries and thats why BO doesn't pick at all the entries from the feed.

Second, i see the image variables not being replaced with images, so probably GS for some reason can't create thumbnails from those types of galleries
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
jibstar1uk



Joined: 06 Sep 2007
Posts: 6

PostPosted: Thu Sep 06, 2007 11:44 pm    Post subject: Reply with quote
So are you saying that any feed with galleries that have no short description won't work?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Fri Sep 07, 2007 3:33 am    Post subject: Reply with quote
yes, the short description is mandatory since it is used for title of the post. Just use the short description of the galleries provided by the sponsors. it does great job for title of the posts.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
jibstar1uk



Joined: 06 Sep 2007
Posts: 6

PostPosted: Fri Sep 07, 2007 5:31 pm    Post subject: Reply with quote
I wish i knew that before I imported 1800 galleries!

Anyway, I have this feed: http://jstarworld.com/gs/feeds/feed2.xml which has short descriptions yet the items still don't show up.


Crying or Very sad
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Fri Sep 07, 2007 6:11 pm    Post subject: Reply with quote
well, its always best when you want to import new galleries, import couple of them, create a test feed and see if all is fine. It would be perfect world if all galleries were identical types and there was no problem making thumbs from them.

as about the feed you just pasted it works fine. If you try to preview it in browser, take in mind if you don't have set link for it in the settings, in Firefox you won't see the entries.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
jibstar1uk



Joined: 06 Sep 2007
Posts: 6

PostPosted: Sat Sep 08, 2007 10:19 am    Post subject: Reply with quote
I don't understand the last sentence, what do you mean don't have set link in the settings?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Sat Sep 08, 2007 12:58 pm    Post subject: Reply with quote
When you are at the Add/Edit feed screen. On the first fields where it says "title" and "Link" if you don't fill anything Firefox displays the rough feed source. Your feed is 100% working and can be imported to blogs, just FF treats it that way.. In "Link" regularly i fill an url of some of my sites..
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Gallery Scraper All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group


 
phpBB Template designed by SkaidonDesigns