Pixelated a phpBB Template by SkaidonDesigns
 
Kaktusan Corp. Support Area Forum Index
www.kaktusancorp.com
www.cheapestadultscripts.com
Play with the Best, be the Best!
Special Offers
FAQ
Search
Memberlist
Usergroups
Profile
Log in to check your private messages
Log in

The Mightiest Webmaster Solutions Ever
Kaktusan Cash
Kaktusan Cash
Links Organizer
Links Organizer
Cheapest Web Software
Cheapest Web Software
Blogs Automater
Blogs Automater

Haven't registered yet? Do it here now!
Code in place - nothing visible

 
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Site Organizer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
hyperspace



Joined: 05 Jul 2005
Posts: 9
Location: Sydney

PostPosted: Tue Jul 05, 2005 3:21 am    Post subject: Code in place - nothing visible Reply with quote
Hi Kaktus

I've just put some static galleries in a template, and tried to call them from this page

http://www.gushinggirlfriends.com/anp/index.php
which contains this code

<img src="http://www.gushinggirlfriends.com/so/soin.php?referer=<? echo rawurlencode($HTTP_REFERER)?>" border=0 width=0 height=0>
<?php @require_once "http://www.gushinggirlfriends.com/so/sohtml/anp.php"?>

but nothing is visible!

I was wondering if there was something which my host doesn't allow.

By the way, hope your exams are going OK!
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Wed Jul 06, 2005 11:22 am    Post subject: Reply with quote
hey there,
thanks, yeah i did great on my exams and they are past now.. Wink

About your problem now:
When i look at your template file at : http://www.gushinggirlfriends.com/so/sohtml/anp.php
i see it is okay, since the links show there..

Now when i try to open the file from where you call the template:
http://www.gushinggirlfriends.com/anp/index.php
my browser keeps loading and nothing..just loading and dies..
Can you please ask your host, whether they have the php remote file open
settings turned on. Also provide them the url with your problemable page:
http://www.gushinggirlfriends.com/anp/index.php

I suppose they have turned off the remote file opening, and a curl is needed to call your templates.

Let me know with some update..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
hyperspace



Joined: 05 Jul 2005
Posts: 9
Location: Sydney

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 4:12 am    Post subject: Reply with quote
hi kaktus
here's the reply from my host:

"...I have just spent some time discussing with our admin regarding your issue. He informed me that it would be much better if you included the files via the PHP include() function.
When doing that you will also save bandwidth as http calls take a bit of transfer.
Please re-open this ticket if it is for some reason not posible for you just to include files...."


I don't know what they mean so I wait for some suggestions from you!!

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 12:24 pm    Post subject: Reply with quote
yeah nice reply lol
require_once and include() are the same, just require_once does not let your page to be displayed, if the for inclusion file is not included properly. It has nothing to do with bandwidth or whatever..

Ok anyways try with include(), just replace require once with include "yourfile";
but i am pretty convinced that won't fix the things..

let me know what happened..
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
hyperspace



Joined: 05 Jul 2005
Posts: 9
Location: Sydney

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 2:18 pm    Post subject: Reply with quote
I changed to a relative path and it worked OK on the same domain as the script
<? include("so/sohtml/anp.php") ?>

but the absolute path DIDN'T work from another domain
<? include("http://www.gushinggirlfriends.com/so/sohtml/anp.php") ?>

At the moment I'm not thinking about linking to the pages from another domain, but it would be nice if it was possible!

Any ideas?
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 5:47 pm    Post subject: Reply with quote
hey there,
when the internal linking works, but the absolute does not work, it means you host have denied remote file opening as i said the first time.. I can't help you there, since its from your host settings.. Sad
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
hyperspace



Joined: 05 Jul 2005
Posts: 9
Location: Sydney

PostPosted: Thu Jul 07, 2005 10:21 pm    Post subject: Reply with quote
okay, thanks
Back to top
View user's profile Send private message

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Site Organizer All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group


 
phpBB Template designed by SkaidonDesigns