Pixelated a phpBB Template by SkaidonDesigns
 
Kaktusan Corp. Support Area Forum Index
www.kaktusancorp.com
www.cheapestadultscripts.com
Play with the Best, be the Best!
Cheapest Adult Scripts
FAQ
Search
Memberlist
Usergroups
Profile
Log in to check your private messages
Log in

The Mightiest Webmaster Solutions Ever
Cheapest Web Software
Cheapest Web Software
Blogs Automater
Blogs Automater
Links Organizer
Links Organizer
Blogs Organizer
Blogs Organizer

Haven't registered yet? Do it here now!
Gallery Submission thumbs not showing and cron

 
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Site Organizer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
terry



Joined: 13 Mar 2007
Posts: 14

PostPosted: Tue Apr 10, 2007 9:15 pm    Post subject: Gallery Submission thumbs not showing and cron Reply with quote
I am hand submitting my own galleries as well as accepting gallery submissions from a few friends... problem 1 I have is that the submitted thumbs show in the admin but arent showing on the sites. I thought maybe it was a hotlinking issue but have asked my host and they say no hotlinking issue. Any idea what else I can check?

Problem 2 is that the sites are not updating automatically. I have to run the update myself. My host has put the cron in place and said it was running, but in the SO admin it will show the last update date as when I ran it manually. Ideas?

Thanks,
Terry
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Tue Apr 10, 2007 9:24 pm    Post subject: Reply with quote
Hi there,
well it makes no sense if there is no hotlink protection on the domain where your SO install is, so that your thumbs won't show up on other sites..When you look at the sites sources, is all fine in there. You might wanna pm me url and pass to your SO admin so i can take a look if anything is problemable in the script, but i doubt its from that.

About the cron updating, do you have the templates set to regenerate daily in the settings, or no?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
terry



Joined: 13 Mar 2007
Posts: 14

PostPosted: Tue Apr 10, 2007 9:28 pm    Post subject: Reply with quote
Regeneration Interval: Daily

I'll PM you now.

Thanks,

Terry
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
terry



Joined: 13 Mar 2007
Posts: 14

PostPosted: Wed Apr 11, 2007 1:48 am    Post subject: Reply with quote
I have upgraded to the latest version and rethumbed the broken images. I then regenerated the sites and still some of the thumbs are broken.. I checked again, I didnt miss any. Ideas?

Terry
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Wed Apr 11, 2007 11:43 am    Post subject: Reply with quote
have you regenerated the templates, so they change the content and pick new galleries with thumbs?

I will take a look again in your SO...
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
terry



Joined: 13 Mar 2007
Posts: 14

PostPosted: Wed Apr 11, 2007 5:36 pm    Post subject: Reply with quote
kaktus wrote:
have you regenerated the templates, so they change the content and pick new galleries with thumbs?

I will take a look again in your SO...


As I mentioned in my previous post, I rethumbed the broken images and regenerated the sites ... and still some of the thumbs are broken.

Anyway, my problem now is that when I submit a gallery and select my thumbnail to upload, it doesnt take my thumb, the system crops its own. This is a new problem since the upgrade so I believe there is a bug.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Wed Apr 11, 2007 8:10 pm    Post subject: Reply with quote
Check your pm's, i have sent you new info about the broken images...

About your second proble, you mean that if you supply manually a thumbnail for the gallery, script ignores it and creates one by itself?
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
terry



Joined: 13 Mar 2007
Posts: 14

PostPosted: Thu Apr 12, 2007 12:51 am    Post subject: Reply with quote
kaktus wrote:
Check your pm's, i have sent you new info about the broken images...

About your second proble, you mean that if you supply manually a thumbnail for the gallery, script ignores it and creates one by itself?


Checking now...

Yes that is correct. I supply thumb but script ignores it and creates its own.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
terry



Joined: 13 Mar 2007
Posts: 14

PostPosted: Thu Apr 12, 2007 2:03 am    Post subject: Reply with quote
Followed your PM instructions and you have done it. The broken thumbs are no longer broken.

So only issue left now is the script ignore the submitted thumbs.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Thu Apr 12, 2007 9:48 am    Post subject: Reply with quote
okay, cool, gonna look into the problem with the submission thumbs..
will let you know in a while...
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Thu Apr 12, 2007 10:18 am    Post subject: Reply with quote
okay, there was really bug in the script and i have fixed it. Please download the upgrader package from the owners lounge, unzip and upload only file "sogalsubmit.php" and nothing else. Don't forget the BINARY mode.

Let me know on any more problems..
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
terry



Joined: 13 Mar 2007
Posts: 14

PostPosted: Thu Apr 12, 2007 5:41 pm    Post subject: Reply with quote
kaktus wrote:
okay, there was really bug in the script and i have fixed it. Please download the upgrader package from the owners lounge, unzip and upload only file "sogalsubmit.php" and nothing else. Don't forget the BINARY mode.

Let me know on any more problems..


Everything is working now. uloading new file fixed the last issue. Thank you!
Back to top
View user's profile Send private message

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Site Organizer All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group


 
phpBB Template designed by SkaidonDesigns