Pixelated a phpBB Template by SkaidonDesigns
 
Kaktusan Corp. Support Area Forum Index
www.kaktusancorp.com
www.cheapestadultscripts.com
Play with the Best, be the Best!
Special Offer
FAQ
Search
Memberlist
Usergroups
Profile
Log in to check your private messages
Log in

The Mightiest Webmaster Solutions Ever
Special Offers
Special Offers
Blogs Automater
Blogs Automater
Blogs Organizer
Blogs Organizer
Porn Blog Space
Porn Blog Space

Haven't registered yet? Do it here now!
Admin Links All Go Back To Admin (Index.php)

 
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Site Organizer
View previous topic :: View next topic  
Author Message
xylit



Joined: 29 Jun 2007
Posts: 20

PostPosted: Fri Jun 29, 2007 2:38 pm    Post subject: Admin Links All Go Back To Admin (Index.php) Reply with quote
Hello

I Installed the Site Organizer. It worked without any problems, I set the CHMOD's as required. Unfortunatelly, every link inside of the Admin Area leads back to index.php. What could that be, and how can I solve this problem?

Thanks for your answer
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Sat Jun 30, 2007 8:33 pm    Post subject: Reply with quote
hi there,
well yes the whole admin area points to index.php since thats the script that does all the stuff, but it should display different pages when you click on the admin controls. If it everytime leads to the main page when you click, it is because of login authentication problem. Looks like either you have some firewall on your pc so that script can't send you a cookie and start a session, or there is some wrong configuration at your server about the php sessions.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
xylit



Joined: 29 Jun 2007
Posts: 20

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 12:08 am    Post subject: Reply with quote
I changed the CHMOD's, and reinstalled the whole SO. And on the page, where you put in all the database names, PW etc. there were a lot of red marks, which haven't been there the last time I installed it. All serversided problems. So I am changing the host right now, and looking forward to a working SO by next week. If not, i'll come back to the forum.

Thanks anyway.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Sun Jul 01, 2007 1:27 pm    Post subject: Reply with quote
huh, i see.

Well, yes, when there are red marks, then your server configuration has been changed and a lot changed!

Thats what i can't understand with hosts is, how they could go and change stuff on servers without notifying their users they did so..

Anyways, good luck picking up good host and keep me posted on any problems.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
xylit



Joined: 29 Jun 2007
Posts: 20

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 3:44 pm    Post subject: Still same problem Reply with quote
Yep, now, new host, Everything Okay, but still, everytime I click anything inside the admin-area, I am leaded back to the login, and after that to the admin-index page.

What can I do???
I tried Comus, but I think, I can get more out of the Siteorganizer, so I need some help to get it running.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 4:39 pm    Post subject: Reply with quote
sure, pm me url and pass to your SO admin and i will take a look. Also make sure you don't have any kind of firewall or cookies disabled in your pc..
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
xylit



Joined: 29 Jun 2007
Posts: 20

PostPosted: Thu Jul 19, 2007 10:27 pm    Post subject: Sorry to bothering again... Reply with quote
Sorry for bothering you again.

Tried to pm you (twice), message is still in Outbox, guess it has not been sent yet. Can you maybe pm me a (valid) e-mail-adress, where I can send you the URL and Password.

Thanks
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 7:40 am    Post subject: Reply with quote
i got the pm, looking at it now..
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 7:41 am    Post subject: Reply with quote
okay, found your problem, just when i looked at the login page Smile

There are files missing or corrupted.

Reupload all files from "templates" directory of the script package.

If yet problemable, let me know..
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
xylit



Joined: 29 Jun 2007
Posts: 20

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 12:47 pm    Post subject: Reply with quote
Done. Reloaded all files, but it still won't work. Maybe I don't have all files from the downloaded version?! I'll download the script again, and I'll compare it.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
xylit



Joined: 29 Jun 2007
Posts: 20

PostPosted: Fri Jul 20, 2007 12:51 pm    Post subject: Reply with quote
Nope, same files, 172 in templates, 7 in cropper, as downloaded.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
xylit



Joined: 29 Jun 2007
Posts: 20

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 12:49 pm    Post subject: It Works Reply with quote
It works now; I changed all CHMOD's in the files in templates - directory to 755.

If there are some files, which need to have other CHMOD's within this directory, please tell me!
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
kaktus
Owner


Joined: 22 May 2004
Posts: 1576
Location: CheapestAdultScripts.com

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 3:55 pm    Post subject: Reply with quote
um, well on certain server setups the files need those permissions to be able to executed. Thats not a requirement of the script, but on your system, so thats why i am not putting it in the script docs, coz its pretty rarely needed.

You need all .php in the main script directory to those permissions, and everything inside the templates directory.
_________________
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website AIM Address Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ Number

Author Message
xylit



Joined: 29 Jun 2007
Posts: 20

PostPosted: Sat Jul 21, 2007 6:57 pm    Post subject: Reply with quote
Thats what I have done.

Thanks.
Back to top
View user's profile Send private message

Author Message
fightw



Joined: 25 Jan 2012
Posts: 8

PostPosted: Wed Feb 29, 2012 9:01 am    Post subject: all admin panel clicks goto admin login Reply with quote
No matter what I click, I am taken back to the admin login screen, I log in, click on something, then asks for login again
Back to top
View user's profile Send private message

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    Kaktusan Corp. Support Area Forum Index -> Site Organizer All times are GMT
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group


 
phpBB Template designed by SkaidonDesigns